Başkan Atila, poliklinik açılışını çocuklarla yaptı

Başkan Atila, poliklinik açılışını çocuklarla yaptı

Diş Hekimi Arda Hacarlıoğlu ve Onur Yedikara’nın önderliğinde hizmet vermeye başlayan Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila tarafından açılışı yapıldı.

 

Diş Hekimi Arda Hacarlıoğlu ve Onur Yedikara’nın önderliğinde hizmet vermeye başlayan Dent 35 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila tarafından açılışı yapıldı. Hacarlıoğlu ve Yedikara’nın çocuklarıyla birlikte açılışı yapan başkan, Bornova’nın güzel bir Poliklinik kazandığını söyledi. Manavkuyu Diş Polikliniği’nden sonra ikinci şubelerini açan Diş Hekimi Arda Harcalıoğlu ve ortağı Onur Yedikara, bundan böyle her iki tarafta da hastalarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız dedi.

Diş Hekimi Arda Hacarlıoğlu diş sağlığının önemine dikkat çekerek “her yetişkin bireyin ve çocukların 6 ayda bir mutlaka diş kontrolünden geçmesi gerektiğini” belirtti. Hacarlıoğlu “Ağız ve diş sağlığı sadece ağzı ilgilendirmiyor. Ağızdaki bir enfeksiyon, çok rahat bir kalp hastalığına, kulak, göz ve beyin enfeksiyonlarına sebep olabiliyor. Tüm vücudun sağlığı açısından, sistematik sağlık açısından diş bakımı çok önemlidir. Bu yüzden ihmal edilmemelidir.” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.