Başkan Atila yakışanı yaptı; deve güreşleri iptal edildi

Başkan Atila yakışanı yaptı; deve güreşleri iptal edildi

Bayraklı'dan sonra bir müjde de Bornova Belediyesi'nden...

İzmir'de belediyeler tarafından düzenlenen ve geleneksel olarak tabir edilen deve güreşleri, başta hayvanseverler olmak üzere bir çok duyarlı vatandaşın tepkisini çekiyordu. Hayvanseverliğiyle tanınan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçede düzenlenen deve güreşlerinin iptal edildiği müjdesini verdi. Deve güreşleri etkinliklerinin iptalinde HAYTAP İzmir temsilciliği ve Esin Önder'in büyük katkısı oldu.

Geçtiğimiz günlerde aynı örnek davranışı da gösteren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın ardından Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın da deve güreşlerini iptal etmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Etkinliklerin iptal edilmesinin baş mimarı olan Haytap İzmir temsilcisi Esin Önder, durumu memnuniyetle karşıladıklarını, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'ya duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ettiğini söyledi. Esin Önder, ayrıca diğer belediyelerin de örnek alıp deve güreşleri etkinliğini iptal edilmesinin gerektiğini bildirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.