Başkan Atila'dan Üreticiye Tam Destek

Başkan Atila'dan Üreticiye Tam Destek

Arıcılık eğitimini tamamlayan vatandaşlar arı, kovan ve ekipmanlarını Kayadibi Mahallesi’nde düzenlenen törenle teslim aldı.

Bornova Belediyesi, kırsal mahallelerde üretim yapan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bornova’da mahalle statüsü kazanan köyler ve ilçe merkezinde arıcılık eğitimini tamamlayan vatandaşlar arı, kovan ve ekipmanlarını Kayadibi Mahallesi’nde düzenlenen törenle teslim aldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila üreticiye desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Bornova Belediyesi, ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren üreticilere desteklerini aralıksız sürdürüyor. Geçen aylarda zeytin üreticilerine yüzlerce özel üretim sertifikalı fidan dağıtan belediye son olarak bal üretimine katkı sağlamak amacıyla üreticilere arı, kovan ve çeşitli ekipmanlar dağıttı. 2016 Ocak ayında başlayan arıcılık eğitimlerini başarıyla tamamlayan vatandaşlar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın katıldığı törenle kovanlarını teslim aldı.

Hep birlikte üretime katkı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila üreten Bornova için, eğitim ve ekipmanlarla her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Başkan Atila “Üniversiteden hocalarımızın destek verdiği arıcılık eğitimlerini tamamladık. Önümüzdeki dönem eğitimler için şimdiden birçok vatandaşımız başvuru yaptı. Bu ilgiden mutluluk duyuyoruz. İnanıyorum ki hep birlikte üretime katkı sağlayacağız” dedi.

Bornova Belediyesi örnek oluyor

Arıcılık eğitimini tamamlayan vatandaşlar, sertifikalarını da Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen törenle aldı. Katılımcıların serfifikalarını Başkan Atila ile birlikte veren CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, Bornova Belediyesi’nin de İzmir Büyükşehir Belediyesi gibi kırsal kalkınmaya destek verdiğini belirterek, “Üreticinin yanında yer almak çok önemli. Bu örnek çalışmaları için Başkan Olgun Atila’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.