Başkan Ayrancı Bahçeli’yi kınadı

Başkan Ayrancı Bahçeli’yi kınadı

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Filiz Tuğçe Ayrancı, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in evine giderek tehditler savuran grupla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Meral Akşener’i hedef aldığını belirten Başkan Ayrancı, “Milliyetçilikten uzaklaşarak saray sözcülüğü yapan Sayın Bahçeli, her zaman olduğu gibi gencecik vatan evlatlarını kullanmayı yeğliyor” dedi.

Başkan Ayrancı açıklamasında, “Batman'da 8 vatan evladını şehit verdiğimiz, yüreklerimizin yandığı böylesine acı bir günde siyasiler olarak terör karşısında tek yumruk olalım isterdik. Ancak görüyoruz ki, kendisini milliyetçi olarak tanımlayan Sayın Bahçeli şehitlerin acısını paylaşmak, PKK terörüne tepki vermek yerine Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in evine bir grup genci provakate amaçlı gönderiyor. Milliyetçilikten uzaklaşarak saray sözcülüğü yapan Sayın Bahçeli, her zaman olduğu gibi gencecik vatan evlatlarını kullanmayı yeğliyor” dedi.

“BAHÇELİ’Yİ KINIYORUZ”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Filiz Tuğçe Ayrancı son olarak şu ifadeleri kullandı, “Biz İYİ Parti teşkilatları olarak bugüne kadar siyasi düsturdan böylesine uzak hareketleri kendimize yakıştırmadık, 

bugün de yakıştırmadığımızdan aynı üslupla karşılık vermiyoruz. Çünkü Genel Başkanımızın evini basan gençlerin kullanıldığını üzülerek görüyoruz. Ancak karşılık vermeyişimiz Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin arkasında olmadığımızın göstergesi değildir. Sayın Devlet Bahçeli'yi siyasi arenaya yakışmayan üslup ve tutumundan dolayı kınadığımızı bildirmekle, tek amacımızın Genel Başkanımız Meral Akşener'in arkasında Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda yılmadan çalışmaya devam etmek olduğunu kamuoyuna bildiririz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.