Başkan Bakıcı, Selçuk Belediyesi personeliyle bayramlaştı

Başkan Bakıcı, Selçuk Belediyesi personeliyle bayramlaştı

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Selçuk Belediyesi personeliyle bayramlaştı.

İlk olarak Vasıtalar Amirliği’nde Selçuk Belediyesi personeli ile bir araya gelen Başkan Bakıcı, Selçuk’a yapılacak hizmetlerin yanı sıra vatandaşlar için yerel yönetimin öneminden bahsettim.
 

Önce iş güvenliği
 

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belediye hizmet binası ve dış birimlerde çalışan personelin bayramını kutladı. Yaptığı konuşmada iş güvenliği kavramının altını çizen Başkan Bakıcı; “Bütün çalışma arkadaşlarımızdan öncelikle isteğimiz iş sağlığı ve iş güvenliğidir. Tedbirli davranmalıyız. Önce insan diyoruz. İş her zaman olur ama insan hayatı bir daha geri gelmiyor” dedi.
 

Vatandaş her şeyin üzerindedir
 

Selçuk Belediyesi olarak her zaman ilk önceliklerinin vatandaşa hizmet olduğunu belirten Başkan Bakıcı“ Halka en yakın idare birimi belediyedir. Belediyeler doğumdan ölüme kadar vatandaşın yanında olur.  Kanun da böyle der. Biz her zaman elimizden geldiği kadar vatandaşların tüm ihtiyaçlarına yetişmeye çalışıyoruz. Eksiklerimizi azaltmaya çalışıyoruz. Vatandaş hizmeti görüyor, görmeye de devam edecektir. Vatandaş her şeyin üzerindedir. Biz bu bilinçle davranacağız. Başkandan tutun en altta çalışan da bu bilinç içerisinde olacak. Belediye olarak tek amacımız vatandaşa hizmet etmektir. Vatandaş bize değil, biz vatandaşa tabiyiz” dedi. 
 

İZBAN Selçuk’un iktisadi hayatını değiştirecek 
 

Selçuk’ta birçok önemli projenin hayata geçmeye başladığını belirten Başkan Bakıcı; “Gelmez denilen doğal gaz geliyor. Zafer Mahallesi’nde çalışmalar başladı. İçme suyu şebekesi değiştirilerek; Selçuk’a yüz yıllık bir yatırım yapılıyor. İZBAN olmazdı yapılmazdı dendi. Şimdi geliyor. Sayın Başbakanımızın katılımıyla 8 Eylül’de açacağız. İZBAN Selçuk’un iktisadi hayatını tamamen değiştirecek bir yatırım olduğu kadar yerli turizm açısından da önemli bir imkandır. Diğer yatırımlarda gelecektir. Mesela TOKİ konusunda önemli mesafe kat ettik. Toplu Konut İdaresiyle müşterek çalışıyouz. 600 konuta çıkacağız. Şuan talepte bulunan 1100 kişiden den fazla vatandaşımız var” dedi.
 

Kütüphane de açılıyor
 

8 Eylül’de Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi ’nin de açılacağını müjdeleyen Başkan Bakıcı; “Çocuklarımızı eğiteceğiz, okutacağız. Kütüphane açılacak. İyi birey, iyi yurttaş, iyi meslek sahibi olmak için çalışacağız. Ülkeler, insanlar makûs talihini bu şekilde yener” dedi. 
 

Mutluluk içerisinde bir bayram geçirmenizi diliyorum
 

Kurban Bayramı dolayısıyla Selçuk Belediyesi personeline seslenen Başkan Bakıcı; “Çalışan insana sonsuz saygım var. Emek en yüce değerdir. Çünkü insana aittir. Herkesin kurban bayramını canı gönülden kutluyorum. Ailenizle birlikte kazasız, belasız bir bayram geçirmenizi, huzur içerisinde, mutluluk içerisinde bir bayram geçirmenizi diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 


Vasıtalar Amirliği’nin ardından Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; Selçuk Belediyesi Hizmet Binası’nda çalışan personelle de bayramlaştı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.