Başkan Başdaş, ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Başdaş, ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, saha çalışmaları kapsamında AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu ile çeşitli ziyaretlerde bulundu.

MEDYA EGE - AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, saha çalışmaları kapsamında bir dizi ziyarette bulundu.

f4elwghwwaevzge.jpg

Başkan Başdaş'a, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu da eşlik etti. Kemeraltı'da esnaf ziyareti yapan Başdaş ve Kasapoğlu, esnafın talep ve önerilerini dinledi.

f4emnaowoaamdzt.jpg

Daha sonra İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Başdaş, İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mustafa Güvenli ve yönetimini de ziyaret etti.

f4enlgcwqaatct0.jpg

Başdaş ve Kasapoğlu'nun bir sonraki durağı, İzmir Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Sezai Apaydın oldu. Ziyarette, sektörün sorunları ele alındı.

f4eme1xxuaamvb1.jpg

Başdaş ve Kasapoğlu, daha sonra İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata’yı ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da yer aldı. Başkan Yalçın Ata'ya başarılar dileyen Başdaş, ziyarete ilişkin "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nda da esnaflarımızın sesi olmaya ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Başkan Ata’ya çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

f4emdwrxcaameto.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.