Başkan Başdaş'tan birlik ve beraberlik vurgusu!
AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, İzmir Mardinliler Federasyonu Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı programında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
MEDYA EGE - AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, İzmir Mardinliler Federasyonu Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılarak federasyon üyeleriyle bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu programda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları öne çıktı. Organizasyonda samimi bir atmosfer oluşurken, katılımcılar hem sosyal hem de kültürel anlamda bir araya gelme fırsatı buldu. Programda, toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesine yönelik vurgular dikkat çekti.

“DAYANIŞMA RUHU EN GÜZEL ŞEKİLDE HİSSEDİLDİ”
Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan Başdaş, organizasyonda birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun güçlü şekilde hissedildiğini ifade etti. Kadınların yoğun katılımının memnuniyet verici olduğunu belirten Başdaş, bu tür buluşmaların toplumsal bağları güçlendirdiğini kaydetti. Başdaş, programın düzenlenmesinde emeği geçen Federasyon Başkanı Beşir Tunç ve Federasyon Kadın Kolları Başkanı Kadriye Akın başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.