Başkan Batur: Adalet yerini buluncaya kadar mücadeleye devam!

Başkan Batur: Adalet yerini buluncaya kadar mücadeleye devam!

İstanbul Mitingi öncesinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Canan cesurdur biliyoruz fakat bizde var gücümüzle onun yanındayız. Adalet yerini buluncaya kadar mücadeleye devam!" dedi.

Nilda Altın Okay- Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısıyla 21 Mayıs Cumartesi günü (yarın) gerçekleşecek olan İstanbul Mitingi öncesinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu ziyaret etti.

Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasının onanması ve siyasi yasak getirilmesine karşın Maltepe Sahil Miting Alanında, saat 18.00'da düzenlenecek olan mitingde Kaftancıoğlu'nun yanında olduğunu ifade eden Başkan Batur, "Canan yüreklidir, Canan cesurdur biliyoruz fakat bizde var gücümüzle onun yanındayız. Adalet yerini buluncaya kadar mücadeleye devam." diye konuştu.

ftmurvdwyaal3ag.jpg

Başkan Batur, ziyarete ilişkin paylaşımında "İstanbul mitingi öncesi, CHP İstanbul İl Binamızı ziyaret ederek İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ile bir araya geldik. Canan yüreklidir, Canan cesurdur biliyoruz fakat bizde var gücümüzle onun yanındayız. Yalnız bırakmayız Canan bizimdir. Adalet yerini buluncaya kadar mücadeleye devam." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.