Başkan Batur: Aday adayları içinde en yüksek oyu alırım

Başkan Batur: Aday adayları içinde en yüksek oyu alırım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur: Her şeyiyle hazırım. Şunu da iddia ediyorum; Aday adayları içinde en yüksek oyu alırım diye düşünüyorum

Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, CHP ilçe örgütlerini ziyaret ederek, partililerle kucaklaşmaya devam ediyor. Daha önce CHP Konak, Narlıdere, Urla, Seferihisar, Güzelbahçe, Balçova, Buca, Karabağlar ilçe başkanlıklarına giden Başkan Batur, CHP Kemalpaşa, Bornova ve Bayraklı ilçe başkanlıklarını da ziyaret etti.

batur-birlikte-izmir-anlayisiyla-kenti-yonetmeye-talip8.jpeg

İlçe örgütlerinde hem partililerle hem de vatandaşlarla buluşan Batur’a CHP Bornova İlçe Başkanlığı ziyaretinde CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın’ın yanı sıra CHP 25.,26. ve 27. Dönem İzmir Milletvekili ve Bornova eski Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ile partililer de eşlik etti. Batur, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve partililer tarafından karşılanırken, ziyarette Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ile Kemalpaşa Belediyesi başkan aday adayları da hazır bulundu. Batur’u CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı’nda da İlçe Başkanı Didem Gültekin ile partililer ağırladı.

batur-birlikte-izmir-anlayisiyla-kenti-yonetmeye-talip.jpeg

Örgüte çok önem veren bir belediye başkanı olduğunu söyleyen Batur, “Örgütle yol yürüyen bir belediye başkanıyım. Örgüt bizi bu noktalara getiriyor. Belediye başkanları bu makama geliyorsa, örgütün sayesinde geliyor. CHP’nin altı okunun sayesinde bu mevkilerdeyiz” dedi.

batur-birlikte-izmir-anlayisiyla-kenti-yonetmeye-talip2.jpeg

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı nedenini “Tecrübelerimle ve mimarlık mesleğinin verdiği mesleki görüşle bu kente hizmet etmek istiyorum” diyerek açıklayan Batur, 94 yılından beri belediyecilik yaptığına işaret ederek, şöyle devam etti; “Kentin problemlerinin çözülmesi noktasında doğru yöntemlerle, doğru işler yaparak bu kentin doktoru olmaya hazırız. Kendime güveniyorum; en güzel şekilde yaparız. Her şeyiyle hazırlanan bir teknik ekibimiz de var. ‘Nerede ne yapacağız? Hangi ilçede ne yapacağız?’; bu konularla ilgili çalışmalarımızı da yürütüyoruz. Aday olursam, seçildiğim günün sabahı direksiyona geçer marşa basarız. Her şeyiyle hazırım. Şunu da iddia ediyorum: Aday adayları içinde en yüksek oyu alırım diye düşünüyorum. Yaptığımız çalışmalara, sivil inisiyatifle, vatandaşla ilişkilerimize güvenerek bunu söylüyorum. Konak’ta göreve gelirken, “Birlikte Konak” diyerek kentin tüm paydaşlarıyla uyum içinde çalışmaya niyetli olduğumuzu belirtmiştik. Öyle de yaptık ve çalışmalarımızı örnek bir işbirliğiyle yürüttük. Şimdi de ‘Birlikte İzmir’ anlayışıyla bu kenti yönetmeye talibim.”

batur-birlikte-izmir-anlayisiyla-kenti-yonetmeye-talip3.jpeg

"DİLERİZ BU GÖREV SİZE TEVDİ OLUR"

CHP Bornova İlçe Başkanlığı ziyareti sırasında konuşan İlçe Başkanı Ertürk Çapın, Başkan Batur’la birebir çalışmanın kendisine nasip olmadığını ifade ederek, “Keşke nasip olsaydı. Örgüte İzmir’de en yüksek değeri veren belediye başkanıdır. Hepimiz sayın başkanın icraatlarını biliyor, tanıyoruz. Her zaman Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün yanında oldu. Teşekkür ederiz” derken, CHP 25.,26. ve 27. Dönem İzmir Milletvekili ve Bornova eski Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ise Başkan Abdül Batur’u yakından tanıdıklarını ve gurur duyduklarını vurguladı. Sındır, “Çok önemli bir göreve talip oldu. Biz de kendilerine başarılar diliyoruz. Abdül Başkan’ın çok özellikleri var. Çok cana yakın, samimi, çok dost ve bunu da hissettiren, bir arada olmaktan büyük keyif aldığımız bir insan. Ben ne zaman bir araya geldiysem o samimiyeti her zaman yaşadım. Belediye başkanı bu samimiyeti, bu dostluğu, bu cana yakınlığı halka, temas kurduğu kim varsa hissettirebilmeli. Biz onu hissediyoruz” dedi. Sındır, Başkan Batur’un Narlıdere’deki ve Konak’taki hizmet sürecine dikkat çekerek, “Geçmişte yaptıklarınız geleceğinizin teminatı. Başarılar diliyorum. Dileriz bu görev size tevdi olur ve en iyi şekilde partimizi ve kentimizi temsil edersiniz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.