Başkan Batur, amatör sporcuların yanında olmaya devam ediyor

Başkan Batur, amatör sporcuların yanında olmaya devam ediyor

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Altınordu Futbol Kulübü'nü ziyaret etti. Başkan Batur "Kulüplerimizle işbirliği içinde olmaya ve ihtiyaç duyduklarında yanlarında olmaya hazırım" dedi.

MEDYA EGE - Amatör spor kulüplerine desteği ile bilinen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Altınordu Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek, çocukların antrenmanını izledi.

Başkan Batur ziyarete ilişki sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sporcuları desteklemeye devam edeceklerine işaret etti.

gc-ebbvw8aa9hpp.jpeg

Başkan Batur paylaşımına şu notu düştü; "İzmir'imizin köklü spor kulüplerinden Altınordu Futbol Kulübü'nü ziyaret ettim. Kulüp Başkanımız Mehmet Özkan ve antranör arkadaşlarımızla birlikte çocuklarımızın antrenmanlarını izledik. Spora gönül vermiş biri olarak her daim kulüplerimizle işbirliği içinde olmaya ve ihtiyaç duyduklarında yanlarında olmaya hazırım."

gc-ebbvxsaahsbu.jpeg

Öte yandan Konak Belediyesi, geçtiğimiz yıl Konak'ta faaliyet gösteren 25 amatör spor kulübüne, düzenlenen törenle toplam 500 bin TL tutarında maddi destek vermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.