Başkan Batur, Balkan Medya Forumu'nda medya temsilcileriyle buluştu

Başkan Batur, Balkan Medya Forumu'nda medya temsilcileriyle buluştu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Balkan Medya Forumu'nda Türk ve Balkan medyasının temsilcileriyle buluştu.

MEDYA EGE - İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün projesi kapsamında Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) işbirliğinde, İzmir'de Balkan Medya Forumu düzenlendi.

Arnavutluk, Almanya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Karadağ, Kosova, Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Türkiye'den 100'e yakın medya mensubunun yer aldığı foruma katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Türk ve Balkan medyasının temsilcileri ile bir araya geldi. Forumda, doğru ve tarafsız medyanın önemi ile Balkan basınının Türk topluluklarına yönelik yaklaşımı konuları konuşuldu.

ga6johuxsaadz-x.jpg

İzmir'in, Balkan göçmeni nüfusunun en yoğun olduğu şehir olduğunu vurgulayan Başkan Batur, sosyal medya hesabından foruma ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

ga6johwwaaapky6.jpg

"Türk ve Balkan medyasının değerli temsilcileriyle Balkan göçmeni nüfusunun en yoğun olduğu İzmir’de buluştuk. Doğru ve tarafsız medyanın önemi, Balkan basınının Türk topluluklarına yönelik yaklaşımı konularının ele alındığı Balkan Medya Forumu’na katıldık. Etkinliğin gelecek dönemlere ışık tutacak güzel sonuçlar elde edeceğine inanıyorum. Tüm katılımcılara teşekkür ederim."

ga6johawoaa-tyv.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum