Başkan Batur bu yıl da öğretmeni Neriman Oğuzer'i ziyaret etti

Başkan Batur bu yıl da öğretmeni Neriman Oğuzer'i ziyaret etti

Her 24 Kasım’da ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’i ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu yıl da öğretmeninin yanındaydı.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, her 24 Kasım’da ziyaret ettiği ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’i bu yıl da unutmadı. Batur, Oğuzer’i evinde ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Her sene olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım’da güne ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’i ziyaret ederek başlayan Batur, çiçekleriyle öğretmenine gitti. Neriman öğretmen, ellerini öperek kendisini yetiştirdiği için teşekkür eden öğrencisini, “Canım benim, benim vefalı, hakikatli öğrencim. Sizler benim en büyük mutluluğumsunuz. Başarılarınızla gurur duyuyorum” diyerek karşıladı.

baskan-baturdan-ogretmenine-ziyaret3.jpeg

Başkan Batur da öğretmeni Neriman Oğuzer’in köy enstitüsünden aldığı disiplinle kendilerini yetiştirdiğine dikkat çekerek, “Bizim üzerimizde emeği o kadar büyük ki kendisine ne kadar teşekkür etsek az. Sistemli çalışmayı ondan öğrendik. Ona olan borcumuzu, hakkını asla ödeyemeyiz” diye konuştu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olan, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirerek Türkiye’nin geleceğini aydınlatan tüm öğretmenlere de teşekkür eden Batur, “Öğretmenlerimize borcumuzu ödeyemeyiz. Bugün çocuklarımız ve dolayısıyla ülkemizin geleceği onlara emanet. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

baskan-baturdan-ogretmenine-ziyaret.jpeg

Ziyaretin sonunda Oğuzer öğrencisi Batur’u, “Dünya bu; seneye gelirsin, bakarsın beni bulamazsın. Haklarını helal et canım benim. Hakikatli bir evlat olduğunu seni tanıdığım ilk gün anlamıştım. Sana olan tüm haklarım helal olsun. Seninle gurur duyduğumu hiçbir zaman unutma diyerek uğurladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.