Başkan Batur, Burhan Özfatura’nın imza törenine katıldı

Başkan Batur, Burhan Özfatura’nın imza törenine katıldı

Başkan Batur Burhan Özfatura’nın imza gününe ilişkin paylaşımında , "Geçmişte birlikte kente hizmet etme fırsatı bulduğum değerli başkanım Özfatura’ya kitabını imzalattım" ifadelerini kullandı.

Mehmet ÖZDOĞRU Medya Ege- 27 Mart 1994 - 18 Nisan 1999 tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Dr. Burhan Özfatura, kaleme aldığı “Yaşadıklarım Unutmadıklarım Yazdıklarım” kitabı için imza töreni düzenledi. İmza Törenine katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Özfatura ile keyifli sohbet etti. Ardından da kitabını imzalattı.

feexn0dwyaazcd.jpg

Başkan Batur, imza törenine ilişkin paylaşımında "İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarımızdan, İzmir için büyük emekler vermiş olan Dr. Burhan Özfatura’nın kaleme aldığı “Yaşadıklarım Unutmadıklarım Yazdıklarım” kitabı için düzenlenen imza törenine katıldık.

feexqjoxmaibslo.jpg

Geçmişte birlikte kente hizmet etme fırsatı bulduğum değerli başkanım Özfatura’ya kitabını imzalattım. Kitap satışından elde edilecek gelirin tümü, beraberce Engelsiz Yaşam Köyümüzü hayata geçirdiğimiz Engelli Bireyleri Koruma Ve Eğitim Vakfı’na bağışlanacak." ifadelerine yer verdi.

.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.