Başkan Batur, çarşı esnafının yüzünü güldürdü

Başkan Batur, çarşı esnafının yüzünü güldürdü

Geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği Gıda Çarşısı esnafının taleplerini dinleyen Başkan Batur'un talimatları doğrultusunda gerekli çalışmalar hafta sonu mesaisi ile gerçekleştirildi.

Medya Ege- Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gıda Çarşısı esnafıyla bir araya geldiği toplantıda belediyenin yürüttüğü temizlik, yol ve kaldırım, budama gibi çalışmaları da aktarmış, teknik müdürlerine on beş günde bir alan taraması yapılması talimatı vermişti.

baskan-batur-gida-carsisi-esnafini-dinledi-2.jpeg

Hafta içi ticari faaliyet sebebiyle yoğunluk yaşandığına dikkat çeken Başkan Batur, Gıda Çarşısı’nda esnafın işinin aksamaması adına belediyenin fiziki çalışmaları hafta sonlarında gerçekleştirdiğini de sözlerine ifade etmişti.

fdqxbr8xeae7bcm.jpg

Esnafı dikkatle dinleyen, yapılan inceleme gezisinde ise sorunları yerinde tespit eden Başkan Batur'un gözlemleri ve esnafın talepleri doğrultusunda verdiği talimatlar ile birlikte Konak Belediyesi ekipleri, hafta sonu mesaisi sonucunda çalışmaları tamamladı.

fdqxbsrxiaica-b.jpg

Konak Belediyesine bağlı ekipler, yol çalışmasından ağaç budamaya kadar gerekli tüm düzenlemeleri gerçekleştirdi. Her fırsatta esnafın yanında olduklarını vurgulayan Başkan Batur, esnafın yüzünü güldürdü.

fdqxdigxmaehi1b.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.