Başkan Batur, CHP Narlıdere bayramlaşması etkinliğine katıldı

Başkan Batur, CHP Narlıdere bayramlaşması etkinliğine katıldı

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur,Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere İlçe Başkanlığı'nda yapılan bayramlaşma programına katıldı.

Programa CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Tacettin Bayır, Özcan Purçu, CHP PM Üyesi Mustafa Moroğlu, CHP ilçe Başkanı Şahin Fırat ve partililer katıldı.


Bayramlaşma programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Şahin Fırat, sözlerine CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Çanakkale'de gerçekleştirilen Adalet Kurultayına katılımlarından dolayı partililere teşekkür ederek başladı. Fırat" Uğradığımız haksızlıklar hukuksuzluklar ve Adaletsizlikler için fikrimizi  söylemek için Adalet Kurultayına katıldık. Kurultayımıza katılan, katkı herkese teşekkürler ediyorum. Tüm partililerimize iyi bayramlar diliyorum "dedi.


Herkes için adalet dedik


Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partimizin genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Adalete olan inancımızla yollara düştük. İstanbul’da tüm dünyaya örnek olacak şekilde Adalet arayan herkesi ve herkesimi kucaklayan Dev mitingimizi gerçekleştirdik. Geçtiğimiz haftada Çanakkale’de Adalet arayışımıza devam ettiğimiz Adalet kurultayımız büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleşti. Adalet, hak, hukuk bir gün herkese lazım olacak.

O yüzden herkes için adalet dedik ve Narlıdere olarak bizde tüm gücümüzle Genel başkanımızın yanında olduk, katkı koyduk. Bu konuda bize destek veren tüm duyarlı Narlıderelilere bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’ye ışık oldunuz umut oldunuz. Fakat mücadele bitmedi. Daha da birlik ve beraberlik olma zamanı şimdi. Tüm dargınlıkları bir kenara bırakarak mücadele zamanı şimdi. O yüzden geleceğimiz için tek bir yürek olalım.Bir kez daha  Adalet mitingi ve kurultayına katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyor, hepinize iyi bayramlar diliyorum “ dedi.

CHP Narlıdere İlçe teşkilatı bayramlaşma programında kısa birer konuşma yapan CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Tacettin Bayır, Özcan Purçu ile CHP PM Üyesi Mustafa Moroğlu, Hak, Hukuk arayışı ile çıkılan yolculuğun artık yeni başladığını söylediler. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet yürüyüşünün çok önemli olduğunu hatırlatan vekiller, 2019 seçimlerine yaklaşırken daha çok mücadele edilecek zamanların yaklaştığını ifade ettiler. Yapılan konuşmaların ardından CHP’ye yeni üye olan Erzincanlılar dernek başkanı Haydar doğan ve Erzincanlılar dernek Saymanı Arzu Açık'a parti rozetleri takılarak iyiden, doğrudan,hak   ve hukuk’tan yana olan yolunuz eksik olmasın diyerek herkes için iyi bayramlar dilediler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.