Başkan Batur CHP'li vekiller ile bir araya geldi

Başkan Batur CHP'li vekiller ile bir araya geldi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri ile bir araya geldi.

MEDYA EGE- Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bugün CHP'li Milletvekillerini ağırladı.
Bülent Tezcan, Abdurrahman Tutdere, Tahsin Tarhan, Gökhan Zeybek, Polat Şaroğlu yer aldığı buluşmada CHP'nin İzmir kampı masaya yatırıldı.

fdquce2wqaiceot.jpg

VEKİLLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Abdül Batur, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "CHP Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan, CHP PM Üyemiz Devrim Barış Çelik, TBMM Başkanlık Divanı Üyemiz ve CHP Adıyaman Milletvekilimiz Abdurrahman Tutdere, CHP PM Üyemiz ve Kocaeli Milletvekilimiz Tahsin Tarhan, CHP PM Üyemiz ve İstanbul Milletvekilimiz Gökhan Zeybek…CHP 27. Dönem Milletvekilimiz ve Milli Savunma Komisyonu Üyemiz Polat Şaroğlu ve eşi Zübeyde Şaroğlu belediyemize ziyarette bulundu. Nazik ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür ederim" ifadeleri ile memnuniyetini dile getirdi.

fdqsovewiaa38tg.jpg

"HOŞ GELDİNİZ GENEL BAŞKANIM"

Öte yandan bugün İzmir'e kamp için gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu karşılamaya giden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur "4 günlük yoğun programı sebebiyle İzmir'e gelen CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda karşıladık. Hoş geldiniz Genel Başkanım" açıklamasını yaptı.

fdqsovexwaetprx.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.