Başkan Batur: Doğan Kılıç'a güvenim tamdır

Başkan Batur: Doğan Kılıç'a güvenim tamdır

İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası başkanı seçilen Doğan Kılıç ve yönetimini ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Esnafın sorunlarının çözülmesi noktasında yapacakları çalışmalar ile ilgili güvenim tamdır." dedi.

Nilda Altın- Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası başkanı seçilerek görevi başına geçen Doğan Kılıç ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaretinde Başkan Batur'a, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından eşlik etti.

fpk3s2cxwaim5zl.jpg

Doğan Kılıç ve yönetiminin, esnafın sorunlarının çözülmesi noktasında yapacakları çalışmalar ile ilgili güveninin tam olduğunu söyleyen Başkan Batur, "Değerli kardeşim Doğan Kılıç ve yönetimini yeniden tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

fpk36rgwqaisu-4.jpg

Başkan Batur, ziyarete ilişkin paylaşımında "İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası başkanı seçilerek görevi başına geçen, değerli kardeşim Doğan Kılıç'a ve yönetimine CHP Konak İlçe Başkanımız Akın Küçükoğullarından ile birlikte ziyarette bulundum. Oda Başkanımız Doğan Kılıç ve ekibinin, esnafın sorunlarının çözülmesi noktasında yapacakları çalışmalar ile ilgili güvenim tamdır. Oda Başkanımız Doğan Kılıç ve yönetimini yeniden tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

fpk36smxeaw9zuj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.