Başkan Batur Eczacılar odasını ziyaret etti

Başkan Batur Eczacılar odasını ziyaret etti

Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur, adaylık sürecinde meslek birlikleri ve oda ziyaretlerine İzmir Eczacı Odası ziyareti ile başladı

İlk ziyareti İzmir Eczacı Odası'na gerçekleştiren  Başkan Batur, İzmir Eczacı Odası Başkanı Tuncay Sayılkan ve yönetimine izmir ile ilgili projeleri ve yapmayı düşündüğü çalışmaları aktarırken oda başkanı ve yönetiminin görüşlerini aldı. Başkan Batur “Ben dört dönem boyunca Narlıdere’de yapılan tüm çalışmaları Sivil toplu kuruluşlarımız, muhtarlarımız, hemşehri dernek ve odalarımız ile işbirliği içinde yürüterek gerçekleştirdik. Böyle olunca aynı bugün Narlıdere’de olduğu gibi uyum ve barış hakim oluyor. Ortak akıl ile yola çıkan çalışmaları herkes sahipleniyor. Bizim için sizlerin görüşleri ve düşünceleri çok önemli. Eğer hizmet bayrağı bana verilirse aynı anlayış ve uyumu sizlerle sürdürmekten büyük mutluluk duyacağım. Ben İzmir’i seviyorum, çalışmalarıma ve projelerime güveniyorum. İzmir’i daha üst noktalara taşımak için göreve başlamaya hazırım. İzmir Eczacı Odası Başkanı Tuncay Sayılkan ve yönetiminin misafirperverliklerinden ve, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecimizdeki başarı dileklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Yürekten başarılar diliyoruz

İzmir Eczacı Odası Başkanı Tuncay Sayılkan ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Narlıdere'nin başarılı Belediye Başkanı sayın Abdül Batur ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. Ülke gündemini ve yaklaşan yerel seçim süreçlerini konuştuk.Her zaman ve her koşulda yanımızda olan "Eczacı Ailemizin Belediye Başkanı"na İzmir Büyüksehir Belediye Başkanlığı yolunda yürekten başarılar diliyoruz.Yolu açık , şansı bol olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.