Başkan Batur, “En büyük temennimiz sağlıklı yaşamaları”

Başkan Batur, “En büyük temennimiz sağlıklı yaşamaları”

Başkan Batur, 65 yaş üstü vatandaşlara yaklaşık iki ayın ardından sokağa çıkma izni verilmesiyle günü parklarda geçiren annelerin gününü kutladı. 

Anneler Günü’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka’da Zübeyde Hanım Anıtı önünde düzenlediği törene eşiyle birlikte katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, törenin ardından Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı’na giderek 65 yaş üstü annelere sürpriz yaptı. Salgın önlemleri kapsamında uzun süredir evlerinde izole olan ve ilk kez kısa süreliğine sokağa çıkma izni verilen 65 yaş üstü vatandaşlar, güzel havanın tadını çıkarırken Başkan Batur da eşi Ferah Batur ile birlikte annelere kırmızı karanfiller armağan ederek Anneler Günü’nü kutladı. 

baskan-batur’dan-65-yas-ustu-konaklilarla-bir-araya-geldi-(3).jpeg

“En büyük temennimiz sağlıklı yaşamaları”

Konak Belediyesi’nin sosyal mesafenin sağlanabilmesi adına ikişer metre ara ile yerleştirdiği banklarda dinlenen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Batur, “Bugün hem Anneler Günü hem de uzun bir aradan sonra 65 yaş üstü vatandaşlarımız kısa süreliğine de olsa ilk kez dışarı çıkma fırsatı buldu. Biz de onlar için parklarımızı temizledik, dezenfekte ettik ve ikişer metre mesafe ile tek kişilik banklar yerleştirdik. Özellikle şunun altını çizmek istiyorum ki onlar için ne yapsak az. Burada 65 yaş üstü değerli annelerimizin de gününü kutladık. Bundan sonraki süreçte de onların sağlık içinde yaşamaları en büyük temennimiz” dedi. 

vatandaslar-konak-belediyesi’nin-sosyal-mesafenin-saglanabilmesi-adina-ikiser-metre-ara-ile-yerlestirdigi-banklarda-dinlendi-.jpeg

Behiye Anne’ye duygulandıran kutlama

Öte yandan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kendisine mesajla ulaşarak 77 yaşındaki annesine bir Anneler Günü sürprizi yapmasını isteyen vatandaşı da kırmadı. Evine çiçekler gönderilen 77 yaşındaki Behiye Adak, “Bu güzel sürpriz için çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıklı güzel günlerde görüşürüz. Bu Anneler Günü’nde dünyaya sağlık diliyoruz” sözleriyle mutluluğunu ifade etti. 
    
Eşinin Anneler Günü’nü kutladı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, iki değerli evlat yetiştiren eşi Ferah Batur’u da unutmadı. Batur, eşinin Anneler Günü’nü sevginin sembolü kırmızı bir gül ile kutladı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.