Başkan Batur: Engelli Köyü yapmak istiyorum

Başkan Batur: Engelli Köyü yapmak istiyorum

Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Abdül Batur, Haber Türk'e konuk oldu. Başkan Batur programda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı gösterildiği taktirde, Engelliler Köyü yapmak istediğini söyledi.

MEDYA EGE - Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Abdül Batur, Haber Türk kanalında Dilek Gül'ün programına katıldı.

Başkan Batur, programda aday adaylığı süreci ve proje ve çalışmalarını anlattı.

Çalışma ve tecrübelerini kente yaygınlaşmak için aday adaylığına karar verdiğine dikkat çeken Başkan Batur "1994 yılından bu yana belediyecilik serüvenim var. Yüzde 33'lerden yüzde 80'lere getirdiğimiz bir oy oranı var" dedi.

Programda mimar olduğunu hatırlatan Başkan Batur, İzmir'in ilk önceliğinin kentsel dönüşüm olması gerektiğine işaret etti.

gurcesme-1-etap-plan-revizyonu-batur.webp

Başkan Batur şöyle konuştu; "Konak’ta kentsel dönüşüm benim için çok önemli oldu. Bunu İzmirli vatandaşın da hizmetine sunacağım. Yeni vizyon yeni bakış açısıyla hazırlıklarımızı tamamladık. Hedefimiz İzmir anlayışı ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını önemsiyorum. Sivil toplum örgütleri meslek odaları ile ortak çalışmalar yapan bir belediyecilik anlayışı gerçekleştirdik. Bunu İzmir’in tüm ilçelerinde gerçekleştireceğiz. Kentliler Abdül Batur'u çok iyi tanır. Ben doğma büyüme İzmirliyim. Aday adayı olmak benim için büyük bir gurur. Aday gösterilirsem, her kesimden oy alarak en yüksek oyu alırım."

Batur, programda ayrıca, "Ütopik bir projem var. Benim için engelli bireyler çok önemli. Bir idealim var; Engelli bireylerin ebeveynleri vefat ettiğinde o çocuklar ortada kalıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla bir köy yapıp o bireylerin yaşamlarına devam etmesini istiyorum. Bu projeye hemen başlamak istiyorum. Belediyecilik sadece yol yapmak değildir. Hizmet üretmenin hazzı insana dokunmaktır" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.