Başkan Batur: Geleceğimize sahip çıkıyoruz

Başkan Batur: Geleceğimize sahip çıkıyoruz

İlçenin yüzde 55’lik alanını kapsayan “Çeşme Turizm Projesi”ne karşı düzenlenen mitinge ilişkin konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Verilen kararın karşısında duruyor, geleceğimize sahip çıkıyoruz" dedi.

Nilda Altın Okay- Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Çeşme Yarımadası'nda yapılmak istenen ve ilçenin yüzde 55’lik alanını kapsayan “Çeşme Turizm Projesi”ne karşı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer önderliğinde düzenlenen mitinge katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Turizm cenneti Çeşme'nin 16 bin hektar doğal alanını rant ve talana açacak plana "Hayır!" demek için Cumhuriyet Meydanı'ndayız. Vatandaşlar ve tüm emekçiler ile birlikte, verilen kararın karşısında duruyor, geleceğimize sahip çıkıyoruz" dedi.

fs9gy-0xwaaiw51.jpg

Başkan Batur, açıklamasında "Turizm cenneti Çeşme'nin 16 bin hektar doğal alanını rant ve talana açacak plana "Hayır!" demek için Cumhuriyet Meydanı'ndayız. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Barosu, İzmir Tabip Odası, EGEÇEP, DİSK, Türk-İş ve KESK'in ortak düzenlediği mitinge; CHP Genel Başkan Yardımcımız Ali Öztunç, CHP İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, milletvekillerimiz... İlçe başkanlarımız, ilçe belediye başkanlarımız, sendikalarımız, sivil toplum örgütleri, vatandaşlar ve tüm emekçiler ile birlikte, verilen kararın karşısında duruyor, geleceğimize sahip çıkıyoruz" ifadelerine yer verdi.

fs9gy9owaaiuxs9.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ise "Çeşme’yi talan projesine hayır demek için Genel Başkan Yardımcımız Ali Öztunç, İl Başkanımız Deniz Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, ilçe belediye başkanlarımız, örgütümüz, STK’lar ve meslek odalarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı’na yürüdük." ifadelerini kullandı.

fs9jqtiwuaalce.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.