Başkan Batur güven tazeledi!

Başkan Batur güven tazeledi!

Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin gerçekleştirdiği meclis toplantısında Konak Belediye Başkanı Abdül Batur güvenoyu tazeleyerek birlik başkanlığına dördüncü kez seçildi.

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından toplanan Kıyı Ege Belediyeler Birliği, başkanlığa yeniden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'u seçti.  

Konak Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Mayıs ayı olağan meclis toplantısında birliğin başkanlık, başkanvekilliği ve encümen üyelikleri görevleri için seçimler yapıldı.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin Narlıdere Belediye Başkanlığı döneminden beri başkanlığını yürüten Konak Belediye Başkanı Abdül Batur bir kez daha birliğe başkan seçildi. 

Tek adaylı yapılan seçimde 1. Başkanvekilliği'ne Aydın'ın Nazilli İlçesi Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 2. Başkanvekilliği'ne Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan seçildi.

Encümen üyeliklerine ise Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Çanakkale Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ve Balıkesir Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan seçildi.

DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKAN

Başkan Batur, ilk kez 2009'da birliğin başkanı olmuştu. Sırasıyla 2011 ve 2014 seçimlerinde de güven tazeleyen Batur, son olarak 2019 Mayıs ayı olağan toplantısında bir kez daha birliğin başkanlığına getirildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.