Başkan Batur: Halkımız kararını verdi, seçimlerde gereği yapılacak

Başkan Batur: Halkımız kararını verdi, seçimlerde gereği yapılacak

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, katıldığı TV programında önemli açıklamalar yaptı.

MEDYA EGE- Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bir televizyon programına katılarak gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

"GELİYOR GELMEKTE OLAN"

Türkiye siyaseti hakkında konuşan Başkan Batur, 6'lı Masanın artık 'Millet Masası' olarak yorumlandığını söyledi. Batur şöyle konuştu; "6'lı Masa bu ülkenin geleceği için çok önemli. Masadaki liderlerin hepsi tek adam rejimi ile ülkenin nereye geldiğini gördü. Ülkede tek kişinin karar verdiği sistemle bu ülkenin yönetilemediğini göremiyoruz. Ekonomik kriz aldı başını gidiyor. Mutfaklarda, pazar yerlerinde yangın var. Domates hala 7-8 lira. Partimizin sloganı 'Geliyor Gelmekte Olan' 6'lı Masa ile sorunları çözeceğiz. Halkımız kararını verdi, seçimlerde gereği yapılacak" dedi.

batur-iyi-ki-dogdun-izmir-6jpeg-09-09-2022-12-52-25.jpeg

GÜLTEPE PLANLARI

Gültepe planlarının yargı sürecine değinen Batur, tüm planlama ilkelerine titizlikle uyduklarının altını çizdi. Başkan Batur konuya ilişkin "Gültepe Planlarında yargı süreci devam ediyor. Kentsel dönüşüm ve planlama ilkelerine uygun davranıp doğru atıyoruz. Mahkeme de Gültepe planlarının tüm ilkelere uygun yapıldığını ve planların uygulanması kararı verdi. Bu emsal bir karardır; kent için önemli bir karardır. Bir an önce çalışmalar başlamak istiyoruz. Gültepe Derneğiyle de karar sürecinde iletişim halidneyiz. Halkımız da çözüme katacağız. Bu konuda sevinçliyiz ama bize bir buçuk sene kaybettirdi. Yerinde dönüşüm ve uzlaşıyla mahallelerimizi yeniden düzenleyeceğiz" yorumunu yaptı.

batur-iyi-ki-dogdun-izmir-1jpeg-09-09-2022-12-52-23.jpeg

SOSYAL YARDIMLAR

Yeni eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi ailelere destek olduklarını söyleyen Batur, Kırtasiyeciler Odası ile öğrencilere kırtasiye desteği yaptıklarını "Dar gelirli ailelerin çocukları için kartlarımız var. Kırtasiyeciler Odasıyla çalışıp kırtasiye yardımı yapıyoruz. Hem çocuklarımız hem kırtasiyeciler kazanıyor" cümleleri ile anlattı.

Konak Belediyesi'nin sosyal yardımları ile iilgili de konuşan Batur "Sosyal yardımlarımız rutin olarak devam ediyor. İnsanlarımız yoksullaştı. Orta gelirliler bile yoksullaşma sınırına geldi. Zengin daha fazla zengin oldu, orta sınıf vatandaşımız daha kötü duruma gidiyor. Biz de bu açığı bu tür yardımlarla kapatmaya çalışıyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.