Başkan Batur: Hedefimiz, her mahalleye bir semt merkezi açmak

Başkan Batur: Hedefimiz, her mahalleye bir semt merkezi açmak

Konaklı kadınların bir yıl boyunca ürettiği el emeği ürünlerinin sergilendiği Konak Belediyesi Semt Merkezleri Yıl Sonu Sergisi'ne katılan Belediye Başkanı Abdül Batur, "Hedefimiz, her mahalleye bir semt merkezi açmak." dedi.

Nilda Altın Okay- Konak Belediyesi Semt Merkezleri'nde açılan kurslara katılarak eğitim alan Konaklı kadınların, bir yıl boyunca ürettiği el emeği ürünlerinin sergilendiği Konak Belediyesi Semt Merkezleri Yıl Sonu Sergisi açıldı. Açılışa Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Halk Eğitim Müdürü Yasin Öztürk ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

ftsh6isuuaadszq.jpg

Başkan Batur, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Konak Belediyemizin semt merkezlerinde açılan kurslara katılarak eğitim alan Konaklı kadınların bir yıl boyunca ürettiği el emeği ürünlerinin sergilendiği Konak Belediyesi Semt Merkezleri Yıl Sonu Sergisi'ne CHP PM üyemiz ve İzmir Milletvekilimiz Ednan Arslan, Halk Eğitim Müdürümüz Yasin Öztürk ve meclis üyelerimiz ile birlikte katıldım. Kadınlar bu ülkenin merkezi, her şeyi. O nedenle sizlere ne yapsak azdır. Hedefimiz, her mahalleye bir semt merkezi açmak." ifadelerini kullandı.

ftsid-eusawfcrd.jpg

Ednan Arslan ise sergi hakkında yaptığı paylaşımda "Konak Belediye Başkanımız Sayın Abdul Batur ile birlikte çocuklarımız ve yetişkinlerin büyük heyecan ve mutlulukla üretip sundukları, el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği Basmane Semt Merkezi Yıl Sonu Sergisine katıldık. Tüm katılımcıları ve emeği geçen herkesi kutluyorum." ifadelerini kullandı.

ftsh6iauuayl9uv.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.