Başkan Batur: İlçemizin ve kentimizin geleceği için beraber ter dökeceğiz

Başkan Batur: İlçemizin ve kentimizin geleceği için beraber ter dökeceğiz

CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve yeni yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur "Konak’ta uyumlu ve verimli bir çalışma dönemini birlikte başlatacak, ilçemiz ve kentimizin geleceği için beraber ter dökeceğiz" dedi.

MEDYA EGE - Konak'ta geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan ilçe kongresinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanlığı'na seçilen Ozan Ali İlgazi ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'u makamında ziyaret etti.

f4ds212xeaafshs.jpg

Başkan Batur, İlçe Başkanı İlgazi'ye ve yönetim kuruluna başarılar dileyerek Konak'ta uyumlu ve verimli bir çalışma dönemini beraber başlatacaklarını ifade etti.

f4ds213xqaaxbqc.jpg

Batur yaptığı açıklamada; "Geçtiğimiz günlerde yapılan ilçe kongremizde seçilen CHP Konak İlçe Başkanımız Ozan Ali İlgazi ve yeni yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Gençliğin enerjisini 100 yaşına giren partimizin köklü geçmişiyle buluşturan sevgili kardeşim, İlçe Başkanımız Ozan Ali İlgazi’ye ve birlikte güzel işlere imza atacak yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Konak’ta uyumlu ve verimli bir çalışma dönemini birlikte başlatacak, ilçemiz ve kentimizin geleceği için beraber ter dökeceğiz" ifadelerine yer verdi.

f4ds21uwaaaoarp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.