Başkan Batur: İzmir, merkezi hükümetten hakkını alamıyor

Başkan Batur: İzmir, merkezi hükümetten hakkını alamıyor

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in bugün yaptığı açıklamalara yönelik "Tüm engellemelere rağmen hem Büyükşehir Belediyemiz hem de CHP’li ilçe belediyeleri olarak sorunları hızla çözüyoruz" dedi.

MEDYA EGE - Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in bugün hükümete yönelik yaptığı yatırım açıklamaları değerlendirdi.

Başkan Soyer'in toplantısına da katılan Konak Belediye Başkanı Batur, ülkenin ekonomik krizde olduğuna ve bundan belediyelerin de etkilendiğine işaret etti.

Başkan Batur şunları aktardı; "Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in Harmandalı çöp depolama alanı başta olmak üzere şehrimizle ilgili yürütülen projeler ve yapılan hizmetlere yönelik engellemeleri anlattığı basın toplantısına katıldık. Ülkemizin yaşadığı ekonomik krizden şehrimiz de etkileniyor. Buna ek merkezi hükümetten de hakkını alamıyor. Tüm engellemelere rağmen hem Büyükşehir Belediyemiz hem de CHP’li ilçe belediyeleri olarak gayretli çalışmalarımızla sorunları hızla çözüyoruz, çözmeye de devam edeceğiz!"

f2cmnulxsaeszbz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.