Başkan Batur, Karikatür Yarışması'nın ödül törenine katıldı!

Başkan Batur, Karikatür Yarışması'nın ödül törenine katıldı!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Eflatun Nuri Ulusal Karikatür Yarışması'nın ASSM'de gerçekleştirilen ödül törenine katıldı.

Medya Ege- Konak Belediyesi ve  İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliğiyle düzenlenen Eflatun Nuri Ulusal Karikatür Yarışması'nın ödül töreni Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM)'nde yapıldı. Düzenlenen geceye İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko, Bedri Serter, İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen, İGC yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

eoejei6waaa0h9y.jpg
Gerçekleşen ödül töreninde dereceye girenler ödüllerini alırken, Evrim Ateşler ve Okeanos Orkestrası konser verdi. Sosyal medya hesabından geceye dair açıklama yapan  Başkan Batur, "Konak Belediyemiz ve İGC işbirliği ile 3'ncüsünü düzenlediğimiz Eflatun Nuri Ulusal Karikatür Yarışması'nın ASSM'de gerçekleştirilen ödül törenine katıldık.Dereceye girenler ödüllerini alırken, gece Evrim Ateşler ve Okeanos Orkestrası Konseri ile sona erdi" dedi.
eoejfqqxuaa1mqa.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.