Başkan Batur: Konaklıların huzuru önceliğimiz

Başkan Batur: Konaklıların huzuru önceliğimiz

Zabıta Haftası’nı personeliyle kutlayan Başkan Batur, “Vatandaşın huzuru için çalışmalarımızı en iyi şekilde yürütüyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Zabıta Teşkilatının 195’inci kuruluş yıldönümü sebebiyle Konak Belediyesi zabıtası ile Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde buluştu. Zabıta Haftası’nı kutlayan Başkan Batur, özellikle pandemi sürecinde ortaya koydukları özverili çalışma için tüm zabıtalara teşekkür etti ve “Zabıta belediyenin en önemli çalışma birimlerinden bir tanesi.

Pandemi süreci, belediyelerin hizmet üretmedeki ve vatandaşa, özellikle de mağdur vatandaşlara ulaşmadaki kabiliyetinin de ortaya çıktığı bir dönem oldu. Konak Belediyesi de bu süreçten alnının akıyla çıktı. Özellikle zabıta arkadaşlarımız birebir vatandaşa ulaştı, halkın taleplerini yerine getirdi ve bu görevleri özveriyle yaptı. Konak Belediyesi’nin yüzünü ağarttınız. Bu çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

baskan-batur-zabita-haftasini-personeliyle-kutladi-1.jpeg

“Gurur duyuyoruz”

Zabıtanın belediyenin gülen yüzü olduğunu ifade eden Başkan Batur, “Zabıtamız, belediyenin gülen yüzü. Vatandaşla birebir irtibatta en iyi ilişkiyi kurması gereken birimlerin başında geliyor. Biz, ‘Önce İnsan’ diyoruz. Önce, ilçemizde yaşayan insanımızın sıkıntılarını aşmakta yanında olacağız. Biz vatandaşımızdan sadece teşekkür bekliyoruz başka bir şey değil. Bu sebeple onların refahı ve huzuru için çalışmalarımızı en iyi şekilde yürütüyoruz. Hepinizle ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Zabıta Haftanız kutlu olsun.” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

baskan-batur-zabita-haftasini-personeliyle-kutladi-3.jpeg

Zabıta her zaman halkın yanında

Konak Belediyesi Zabıta Müdürü Bahtiyar Martin de teşkilat adına Başkan Batur’a teşekkür ettiği konuşmasında, “Konak Belediyesi Zabıta Teşkilatı olarak vizyonumuz Konak halkının memnuniyetini en üst seviyede tutarak halkımızdan gelen talepler doğrultusunda onlara yakışan hizmeti sunmak, insan odaklı yaklaşımı temel ilkemiz kabul ederek ortaya koyduğumuz hizmetin kalitesini artırmaktır. Bize her zaman destek olan Belediye Başkanımız Abdül Batur’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” açıklamasında bulundu.

baskan-batur-zabita-haftasini-personeliyle-kutladi-5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.