Başkan Batur, Konak'ta incelemelerde bulundu

Başkan Batur, Konak'ta incelemelerde bulundu

Konak Belediye Başkanı Abdül ve CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, sağanak yağıştan etkilenen Alsancak esnafına geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak esnafa destek olacaklarını söyledi.

MEDYA EGE - Kent genelinde sabah erken saatlerden bu yana gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor.

Kentin kıyı şeridi, 1 metre yükselen deniz suyundan etkilenerek, su altında kaldı.

f-3cw15wmaabtvu.jpg

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan su baskınlarının yoğun olarak yaşandığı Alsancak semtinde incelemeler bulundu.

Başkan Batur ve ekibi, yağıştan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, esnafa destek olacaklarını söyledi.

Milletvekili Ednan Arslan ise "İzmir’imizde yaşanan olağanüstü hava koşullarının yarattığı afetin olumsuzluklarını yerinde tespit etmek için Konak Belediye Başkanımız Sayın Abdül Batur ile birlikte Alsancak bölgesinde incelemelerde bulunduk. Afetten etkilenen tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sahada görev yapan tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum" dedi.

f-3cw19xeaac6zw.jpg

Başkan Batur, şunları aktardı; "Deniz seviyesinin 1 metre yükselmesi sonucu yaşanan afetten etkilenen tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Geceden beri aşırı yağış nedeniyle yaşanan olumsuzlukları çözmek için tüm ekiplerimizle sahadayız. Alsancak bölgesinde esnafımızı işyerlerinde ziyaret ediyoruz. Gücümüz yettiğince yanlarında olacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.