Başkan Batur, Michelin plaketi astı: Kadınların yanındayız

Başkan Batur, Michelin plaketi astı: Kadınların yanındayız

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Ayşa Boşnak Börekçisi ve Ev Yemekleri’nin aldığı Michelin plaketini restoran girişindeki duvara, işletme sahibi Ayşe Karadan’la birlikte astı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Ayşa Boşnak Börekçisi ve Ev Yemekleri’nin makul fiyatlarda güzel lezzetler sunan restoranlar listesine girerek aldığı Michelin plaketini restoranın duvarına astı.

michelin-plaketini-baskan-batur-asti-4.jpg

Batur, plaketi Kemeraltı Abacıoğlu Hanı’nda bulunan restoranın girişindeki duvara işletme sahibi Ayşe Karadan’la birlikte çiviledi.

batur-tum-esnafimizin-ama-ozellikle-kadinlarin-yanindayiz-onlari-desteklemekten-onur-duyuyoruz-dedi-1.jpg

Restoranın Boşnak lezzetlerini tanıttığını ve en güzel lezzetleri Konaklılara sunduğunu belirten Batur, “İzmir’imizin kazandığı en büyük güzelliklerden bir tanesi. Yıllardır sürdürdüğü bu başarısı uluslararası ödülle tescillendi. Biz de büyük bir gurur duyduk ve Michelin tabelasını duvarına birlikte astık. Bu işi en iyi şekilde yapıyor ve tüm kadınlara örnek oluyorlar. Bu nedenle kendilerini desteklemekten her zaman onur duyuyoruz. Ayşe Hanım’ı ve ekibini tebrik ediyorum. Tüm esnafımızın ama özellikle kadınların yanındayız, onları desteklemekten onur duyuyoruz” diye konuştu.

batur-tum-esnafimizin-ama-ozellikle-kadinlarin-yanindayiz-onlari-desteklemekten-onur-duyuyoruz-dedi-2.jpg

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de lezzet rotalarını belirleyen Michelin Yıldızı, bu yıl İzmir’i de listesine almıştı. 7 restoran Michelin Yıldızı almaya hak kazanırken, aralarında Ayşa Boşnak Börekçisi ve Ev Yemekleri’nin de bulunduğu İzmir’den 26 restoran makul fiyatlarda güzel lezzetler sunan restoranlara verilen Bib Gourmand ödülüne layık görüldü.

michelin-plaketini-baskan-batur-asti-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.