Başkan Batur personelle bayramlaştı

Başkan Batur personelle bayramlaştı

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, ilk önce CHP Narlıdere ilçe başkanlığında ve sonrasında Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Meclis salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerine katıldı.

CHP Narlıdere İlçe Başlanlığında gerçekleşen bayramlaşma törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, önceki dönem parti meclisi üyesi Mustafa Moroğlu, CHP İzmir 27. Dönem 1. bölge Milletvekili adayı Devrim Barış Çelik, CHP İzmir İl başkan yardımcısı Hacer Taş Gültepe, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ulaş Gül, CHP Narlıdere kadın ve gençlik kolları başkanları, Narlıdere Belediyesi meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Var gücümüzle yerel seçimlere hazırlanmalıyız

CHP Narlıdere İlçe Başkanlığındaki bayramlaşma töreninde bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, en başta söylediğini yeniden tekrar ettiğini ve aynı düşüncede olduğunu ifade ederek partinin tek ihtiyacı olan şeyin birlik beraberlik ve CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu etrafında toplanarak seçimlere odaklanmak olduğunu ifade etti. Batur “ 24 Haziran seçimlerinden sonra partimizde başlayan olağanüstü kurultay tartışmaları; daha öncede ifade ettiğim gibi partimize zarar vermekten başka hiç bir şeye yaramamıştır. Partimizin olağanüstü kurultaya götürülme talepleri sadece zaman ve enerji kaybına yol açmıştır. Önümüzde, İktidara giden yolun anahtarı olan yerel seçimler var. Odaklanmamız ve hep birlikte çalışmamız gereken konu budur. Bayramlarda nasıl küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakıyor ise artık bizde CHP olarak Kurultay, imza vesaire gibi konuları bir kenara bırakmalı ve var gücümüzle yerel seçimlere hazırlanmalıyız. Bugün buraya evine gelir gibi gelip bizlerle bayramlaşan partililerimize teşekkür ediyor şimdiden ailelerinizle geçireceğiniz, mutlu ve güzel bir bayram diliyorum” dedi.

 

Kimse karamsarlığa kapılmasın

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Belediye personeliyle bayramlaşma törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Belediye iş 2 nolu şube başkanı Metin Şanlı belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri İşçi ve memur temsilcileri ile belediye personeli katıldı.

Narlıdere Belediye Meclis salonunda gerçekleşen bayramlaşma töreninde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Abdül Batur, ülke olarak zor zamanlardan geçildiğini ifade ederek her zaman olduğu gibi bunun faturasını vatandaşın ödeyeceğine dikkat çekti. Batur “Bayramdan öncesi hiç konuşmak istemediğimiz ve kötü zamanları hep birlikte yaşıyoruz. Ekonomik olarak henüz tam bir kaos hakim. Henüz tam olarak vatandaşlarımızın  faturalarına yansımamış bedeller var. Bizde mecburen belediye olarak kısıntılara gideceğiz. Tabi emekçimizin hakkından, emeğinden değil tabi fakat harcamalarda bazı kısıntılar uygulayacağız. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Mücadelemizi asla bırakmayacağız. Önümüz bayram ailemizle sevdiklerimizle mutlu güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.