Başkan Batur, seçim mesaisine erken başladı

Başkan Batur, seçim mesaisine erken başladı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin 2. turunda güne erken başladı.

MEDYA EGE - Türkiye, bir kez daha cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına gidiyor. Siyasiler de parti çalışmaları kapsamında seçim günü de çalışmayı sürdürüyor.

fxmjr4fxoam1epq.jpeg

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da sabahın erken saatlerinde CHP Konak İlçe binasına giderek sandık koordinasyon çalışmasına katıldı.

fxmiib5xoaanz7y.jpeg

Başkan Batur, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik burada yaptığı açıklamada "Sandık başlarından ayrılmayacağız. Sonuçları anında toplayacağız. Biz hazırız! Tüm hemşerilerimizden sandığa gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirip oy kullanmalarını istiyorum. İlçe Başkanımız Akın Küçükoğullarından’la birlikte ilçemizdeki tüm sandıklarda görev alan sandık sorumluluklarımızla son oy kullanana kadar iletişimde olacağız. Seçim sabahı, oy kullanma işlemi başlamadan CHP Konak İlçe Başkanlığımızda sandık koordinasyon çalışmamızı gerçekleştirdik. Sandıklarda oy kullanmalar sürerken biz de CHP Konak İlçe Başkanlığımızda takipteyiz. CHP İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu, Konak İlçe Başkanımız Akın Küçükoğullarından’la birlikte ilçemizdeki oy kullanma sürecini değerlendirdik" ifadelerine yer verdi.

fxmwfkzxoaa1dn6.jpeg

Öte yandan Batur, İlhan Onat ortaokulunda eşi Ferah Batur ile sandık başına giderek oyunu kullandı. Burada sandığa gitmeyen seçmenlere çağrıda bulunan Başkan Batur, şunları aktardı; "Sevgili eşim Ferah Batur’la Türkiye’ye değişim gelmesi dileğiyle oyumuzu kullandık. Konak’ta 14 Mayıs’ta 33 bin 603 seçmenimiz sandığa gitmedi. Bu seçim bu sayının “0” olması sizlerin elinde. Vatanını seven sandığa gelip, oyunu versin. Demokrasiye sahip çıkmak bizim görevimiz."

fxmwfk7xwamrxo3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.