Başkan Batur, şehit aileleri ile iftar sofrasında buluştu

Başkan Batur, şehit aileleri ile iftar sofrasında buluştu

Konak Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlenen iftar yemeğine katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

Nilda Altın Okay- Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan'a teşekkürlerini sunan Başkan Batur, "Bizlerin kıymetlileri olan şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlediği iftar yemeğine, şehit ve gazi dernek başkan ve yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkanları, şehit ailelerimiz, gazi ve gazi ailelerimiz ile katıldım" dedi.

frwj2d6x0aeb0gv.jpg

Başkan Batur, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Konak Kaymakamlığımızın, bizlerin kıymetlileri olan şehit ve gazi aileleri onuruna düzenlediği iftar yemeğine, şehit ve gazi dernek başkan ve yöneticileri, siyasi partilerin ilçe başkanları, şehit ailelerimiz, gazi ve gazi ailelerimiz ile katıldım. Bu anlamlı gece için Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan'a teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

frwj7y7xmaahpv0.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.