Başkan Batur: Temizlikte yeni bir dönemi başlattık

Başkan Batur: Temizlikte yeni bir dönemi başlattık

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yaz aylarına girerken ilçe genelinde temizlik çalışmalarında yeni bir dönem başlattıklarını duyurdu.

MEDYA EGE - Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak ilçe genelinde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Temizlik çalışmalarında yeni bir dönem başlattıklarına işaret eden Başkan Batur, sadece temizlik değil, bozuk kaldırımlar ve tretuvarları da yenilediklerini dile getirdi.

46436546c.jpg

Başkan Batur şunları aktardı; "Yaz ayları geldiğinde özellikle boş alanlardaki otların temizlenmesi noktasında vatandaşlarımızın şikayeti oluşuyor. Temizliği de toplu bir temizlik haline dönüştürdük. Mahallelerde, üç mahalleyi aynı anda 25-30 kişilik bir ekiple temizlemeye başladık. Bu hem çalışma randımanını daha iyi bir noktaya getiriyor hem vatandaşların şikayetleri bir günde toparlanmış oluyor. Sadece temizlik değil o sokaklarda bozuk olan kaldırım varsa, tretuvar varsa onlar da tamamlanmış oluyor. Toplu bir çalışmayla, yani fen işlerimiz, temizlik işlerimiz, park bahçeler müdürlüğümüz ekipleri toplu hale getirdik ve bu şekilde çalışmak daha randımanlı ve vatandaşın da memnuniyetinin ortaya çıktığı bir çalışma oluyor. Buna yaz boyunca devam edeceğiz."

adsiz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.