Başkan Batur: Vatandaşımızın yerel yönetimlere katılımını önemsiyoruz

Başkan Batur: Vatandaşımızın yerel yönetimlere katılımını önemsiyoruz

Konak Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı'na katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Vatandaşımızın yerel yönetimlere katılımını önemsiyoruz" dedi.

Medya Ege- Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve Belediye Meclis Üyeleri Ozan İlgazi, Birol Özkardeşler, Burhan Yılmaz, Cumhur Ter ile birlikte Konak Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı'na katıldı.

fl3hjkyxmcmv0d0.jpg

Misafirperverlikleri için Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu ve Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Batur, konuya ilişkin açıklamasında vatandaşların yerel yönetimde katılımı noktasında Kent Konseylerinin çok önemli olduğunu ifade etti.

fl3hjfdxmamvyyb.jpg

Başkan Batur, toplantıya ilişkin paylaşımında "Konak Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı'na, CHP Konak İlçe Başkanımız Akın Küçükoğullarından, Meclis Üyelerimiz, Ozan İlgazi, Birol Özkardeşler, Burhan Yılmaz, Cumhur Ter ile birlikte katıldık. Kent Konseyi Başkanımız Hamit Mumcu ve yürütme kurulu üyelerine bizi toplantılarında ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Vatandaşımız yerel yönetimde katılımı noktasında Kent Konseyleri çok önemli. Çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

fl3hkwdx0aab8it.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.