Başkan Batur'dan adaylık ziyaretleri:  Yolumuz açık olsun

Başkan Batur'dan adaylık ziyaretleri: Yolumuz açık olsun

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan Konak Belediye Başkanı Batur, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kent genelinde sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor.

gbjcil3xiaatisz.jpeg

Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, esnaf, odalar gibi gerçekleştirdiği ziyaretlerle kentin nabzını tutan Başkan Batur, İzmir Barosunu ziyaret etti. Başkan Batur'a ziyaretinde Konak Belediyesi Meclis üyeleri Mahmut Esat Aslan ve Ulvi Puğ eşlik etti.

gbjcilywoaaqvie.jpeg

Başkan Batur, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "İzmir Baro Başkanımız Sefa Yılmaz'ı ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için sayın baro başkanımıza ve kendisinin nezdinde hukukun üstünlüğü ve adaletin tesisi için çalışan tüm avukatlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

gbfvkvhwwaazl80.jpeg

Başkan Batur öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adaylığı çalışmaları kapsamında CHP Urla, Seferihisar, Güzelbahçe ve Balçova İlçe örgütleriyle de bir araya geldi.

Başkan Batur ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Halk Partisi ailemiz. Çıktığımız bu yolda her zaman yan yana olmaktan mutluyum. Yolumuz açık olsun" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.