Başkan Batur'dan AK Parti'ye yanıt!

Başkan Batur'dan AK Parti'ye yanıt!

Başkan Batur,  son meclis toplantısında kahveci esnafına verilecek 350 TL’lik destek önergesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Konak Belediyesi Meclisi’nde kahveci esnafına “350 TL’lik yardım” önergesi tartışılmaya devam ediyor. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından mecliste geçen diyaloğu içeren bir video paylaştı. Başkan Batur, “Fazla söze gerek yok. Gerçekler ortada” yorumuyla paylaştı.

MECLİS’TE GEÇEN KONUŞMA

Konak Belediyesi Şubat ayı ikinci oturumundaki konuşma şu şekilde: 

Katip üyesi, “Konak ilçe sınırları içerisinde faaliyetlerini sürdüren ancak Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle kapalı durumda bulunan kahvecilere belediyemizce nakdi yardımda buluyoruz.”

ŞARTLI DESTEK...

AK Partili Meclis üyesi Hakan Yıldız, “Bir yardımda bulunuyorsak, bunu muhtarlarımıza da bulunabiliriz. Burada bir irade ortaya koymamız gerekiyorsa, biz komisyonlardan gelen iradeye rağmen kendi bireyselliğimizle bu desteği sağlarız ama muhtarlarımıza da aynı desteğin verilmesi şartıyla. Eğer böyle bir iradeyi CHP’li meclis üyelerimizi gösterirse, bu konuda elimizi taşın altına koymaya hazırız. 

 PAZARLIK OLMAZ

Abdül Batur, “Biz esnafımıza yardımcısı oluyoruz. Gerçekten çok sıkıntıları var. bildiğiniz gibi değil kahveciler. Bu pazarlık işi değil. Siyaset yapıyorsunuz. Bizim konumuz kahvecilere yardımcı olacağız mı olmayacağız mı, destek olacak mıyız, olmayacak mıyız? En çok mağdur olan esnaf kolumuz kahveciler konusunda hem fikir olduk. Muhtarlar gündemde, o konuşulur. Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri çok akıllıdır. Bizde de hafif bir tecrübe var. Ne demek istediğinizi çok iyi anladım. Kimlere karşı siyaset yaptığınızı ben anlıyorum. ‘Biz bu kahveci esnafını desteklemiyoruz’ diyeceksiniz. Destelemeyin. İster destekleyin ister desteklemeyin. Önerge CHP ve MHP’li meclis üyelerini oyu ile oyçokluğuyla geçti. AK Partili meclis üyeleri çekimser oyu kullanmıştır. Hayırlı olsun”

İŞTE O VİDEO

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.