Başkan Batur'dan eğitim gören gençlere ziyaret

Başkan Batur'dan eğitim gören gençlere ziyaret

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak İş Eğitim Merkezi projesi kapsamında CNC Torna Tezgâhı Programcılığı ve Operatörlüğü eğitimi alan gençlere ziyarette bulundu.

MEDYA EGE - Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Avrupa Birliği destekli ve istihdam garantili Konak İş Eğitim Merkezi projesi kapsamında İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde ücretsiz CNC Torna Tezgâhı Programcılığı ve Operatörlüğü eğitimi alan gençleri ziyaret etti. Batur ziyarette, Rektör Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu'na projeye sağladıkları destekten ötürü teşekkür etti.

f9iicscxiaabqrj.jpg

'KONAK İŞ EĞİTİM MERKEZİ' PROJESİ

Öncelikli olarak gençlerin iş piyasasının ihtiyaç duyduğu ara eleman olarak yetiştirilmesini ve istihdama katılmalarını sağlamayı hedefleyen 'Konak İş Eğitim Merkezi' projesi, ilk etapta 60 gence kapsamlı bir eğitim imkânı sunuyor. İzmir Ekonomi Üniversitesi ve NORM Holding ortaklığında yürütülen proje kapsamında Konak’ta yaşayan 18-29 yaş aralığındaki 60 gence CNC Torna Tezgâhı Programcılığı ve Operatörlüğü eğitimi veriliyor. Katılımcılar teorik ve pratik eğitimler alıyor. Mesleki eğitimlerin yanı sıra kursiyerlere girişimcilik, iletişim becerileri, liderlik, motivasyon, süreç yönetimi, stres yönetimi, çevre bilinci, iş sağlığı güvenliği ve toplumsal cinsiyet gibi alanlarda kişisel gelişim kursları da veriliyor. Toplam 600 saat sürecek eğitimlerin sonunda kursiyerler tüm dünyada geçerli mesleki yeterlilik belgesi alacak. Eğitimler boyunca günlük 10 Euro cep harçlığı alan ve sigortaları yapılan kursiyerlere İzmir’de çeşitli firmalarda staj imkânı da sağlanıyor.

f9iicr4wyaaej6x.jpg

f9iicr-xiaabsrm.jpg

f9iicr4wkaakjc9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.