Başkan Batur'dan hafta sonunda 'spor' mesaisi

Başkan Batur'dan hafta sonunda 'spor' mesaisi

Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, Karşıyaka Spor Kulübü ve İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK)'nı ziyaret etti.

MEDYA EGE - Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, Cumartesi mesaisinde İZVAK ve Karşıyaka Spor Kulubünü ziyaret etti.

gbd5r0yxqaa748w.jpg

Başkan Batur, ziyaretlerde İzmir'in spor takımlarının talep ve görüşlerini dikkate aldı.

gbelb8fxwaabd3n.jpg

Başkan Batur, İZVAK ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Futbola gönül vermiş biri olarak belediye başkanlığım boyunca her zaman spor kulüplerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya ve onlara destek olmaya çalıştım. İzmir'imizin her biri köklü bir tarihe sahip olan futbol kulüplerinin ve efsane isimlerin yaşatılması için de elimizden geleni yaptık. Sporda daha büyük başarılra imza atmak için bundan sonra da her zaman işbirliği içerisinde ilerleyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

gbd5r10weaa8nub.jpg

Karşıyaka Spor Kulübü ziyaretine ilişkin de açıklama yapan Başkan Batur, "Şehrimizin köklü spor kulüplerinden Karşıyaka Spor Kulübü'müzün değerli Başkanı Azat Yeşil ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Karşıyaka Spor Kulübü'müzün tüm spor dallarında en iyi dereceleri elde edeceğine inanıyorum. Bizleri ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.