Başkan Batur’dan Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Romanlara teşekkür

Başkan Batur’dan Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Romanlara teşekkür

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Millet İttifakı cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Roman derneklerine teşekkür etti.

MEDYA EGE – CHP İzmir İl Başkanlığı önünde toplanan Roman vatandaşlar, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini açıkladı.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da Roman vatandaşlara teşekkür ederek” Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na 2.turda tam destek vereceklerini açıklayan Roman derneklerimize ve tüm Roman hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

roman1.jpeg

Sosyal medya hesabından Roman vatandaşlarla bir videosunu da paylaşan Başkan Batur, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığında herkesin huzur ve barış içinde yaşayacağını bir kez daha dile getirdi.

romanlardan-kilicdarogluna-tam-destek-batur-roman-vatandaslara-seslendi-4-740x420.jpeg

Başkan Batur şunları aktardı: “Roman kardeşlerimiz bizim her zaman yan ya olduğumuz yerel yönetici olarak değil ben sizin her zaman kardeşinizim, abinizim, amcanızım. Hep birlikte güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Sizin sorunlarınızı en yakinen bilen kişilerden biriyim. Dürüst, namuslu şerefli bir cumhurbaşkanımız var, geliyor! 28’inde Türkiye’yi yönetmeye geliyor. Romanların yanında olmaya geliyor. Her şey çok güzel olacak. Kazanacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.