Başkan Batur'dan normalleşme talimatı

Başkan Batur'dan normalleşme talimatı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye bürokratları ile gerçekleştirdiği toplantıda yeni sürece yönelik talimatları verdi. 

1 Haziran’da normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte, Konak Belediye başkanı Abdül Batur, belediye bürokratlarıyla bir araya gelerek yeni döneme dair değerlendirmelerde bulundu.

Başkan yardımcıları ve tüm müdürlerin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Batur, bürokratlarına ve belediye çalışanlarına pandemi sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür etti. Yeni dönemin projelerin birer birer hayata geçirileceği bir dönem olacağına dikkat çeken Batur, çalışmalara hız vereceklerini vurgulayarak, “Artık sürat var, bundan sonraki süreçte tekerleklerin hızlı dönmesi gerekiyor. Önümüzde hedeflerimiz var, Konak’a iş yapmaya geldik. Bundan sonraki süreç iş yapma ve verimlilik süreci” dedi.

Alanda çalışanlara teşekkür

Fuar Evlendirme Dairesi Nikah Salonunda gerçekleşen toplantıya girişlerde maske ve dezenfektan kullanımına özen gösterildi, ateş ölçümü yapıldı. Salonda mesafeli oturma düzeni ve hijyen kuralları uygulandı. Toplantıda konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, pandemi sürecine dair değerlendirmelerde bulundu. Bakanlık tedbirlerinin açıklanmasından önce Konak Belediyesi olarak personelin sağlığı adına kendi önlemlerini uygulamaya koyduklarını ifade eden Başkan Batur,  belediye çalışanlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Salgın boyunca alanlarda çalışan başta Temizlik, Park Bahçeler, Zabıta, Sosyal Yardım ve Veteriner İşleri Müdürlükleri çalışanları olmak üzere tüm bürokrat ve belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Batur şöyle konuştu:

“Pandemi sürecinde henüz Sağlık Bakanlığı ve diğer bakanlıkların genelgeleri çıkmadan biz tedbirlerimizi aldık. Özellikle 12 yaşa kadar çocuğu olan arkadaşlarımızın evde çalışma yapması ve diğer konularda çalışanımızı koruyacak önlemleri aldık. Bugüne kadar da karantina dışında herhangi bir olaya rastlamadık o da bizim en büyük sevincimiz. Özellikle Temizlik İşleri Müdürlüğümüz başta olmak üzere, Park Bahçeler, Zabıta, Sosyal Yardım İşleri müdürlüklerimiz bu işte lokomotif olarak çalıştılar. Salgın önlemlerinin sıkı uygulandığı iki, iki buçuk ay içerisinde büyük emek sarf eden çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

“Konak’a iş yapmaya geldik”

1 Haziran’dan itibaren normalleşme sürecine girildiğini hatırlatan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, hassasiyetin devam etmesi konusunda da uyarıda bulundu. Bundan sonra Konak Belediyesi’nin bir yıldır yaptığı çalışmaların ve projelerin hayata geçirileceği bir süreç başlatacaklarına ifade eden Başkan Batur, “Önümüzdeki süreç, Konak Belediyesi olarak özellikle bir yıl boyunca yaptığımız çalışmaların hayata geçirileceği bir süreç olacak. Artık sürat var, bundan sonraki süreçte tekerleklerin hızlı dönmesi gerekiyor. Önümüzde hedeflerimiz var, Konak’a iş yapmaya geldik. Bundan sonraki süreç iş yapma ve verimlilik süreci” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.