Başkan Batur’dan Öğretmenler günü sürprizi

Başkan Batur’dan Öğretmenler günü sürprizi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe genelindeki görev yapan öğretmenlere Yılmaz Özdil’in ‘Mustafa Kemal’ kitabını hediye edecek.

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle, Narlıdere’deki okullarda görev yapan Öğretmenler onuruna bir yemek düzenleyecek olan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, öğretmenlere hediye olarak, Türkiye’nin en önemli yazarlarından Yılmaz Özdil’in son kitabı olan ‘Mustafa Kemal’ adlı kitabını hediye edecek. Başkan Batur “ Değerli öğretmenlerimize nasıl teşekkür etsek az. Çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Geleceğin Türkiye'sini daha ileri seviyelere taşıyacak çağdaş, aydınlık ve bilimi rehber edinmiş, nesiller yetiştiriyorlar.

Biz Öğretmenler gününde, değerli öğretmenlerimize Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün  biyografisini, başka bir pencereden bakarak anlatan ‘Mustafa Kemal’ kitabını kitabını hediye edeceğiz. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu ve  tartışılamaz değeri olan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ulusumuzla birlikte verdiği mücadeleyi daha iyi anlamamız, ona ve Cumhuriyet değerlerine daha sıkı sarılmamız gerektiğini düşünüyorum. Geleceğimizin teminatı biricik çocuklarımızı hayata hazırlayan, ilim irfan yolunu aydınlatan değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü şimdiden kutluyorum. Baş Öğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığıyla çocuklarımıza yol gösteren tüm eğitimcilerimizi saygıyla selamlıyorum” dedi.  
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.