Başkan Batur'dan seçim mesajı: İlk turda zafere ulaşacağız

Başkan Batur'dan seçim mesajı: İlk turda zafere ulaşacağız

Seferihisar seçim ofisi açılışına katılan Konak Belediye Başkanı Abdül batur "14 Mayıs’a kadar tüm gücümüzle sahada olacağız, ilk turda zafere ulaşacağız" dedi.

MEDYA EGE - Partilerin seçime günler kala saha çalışmaları hızlandı. İlçelerde seçim bürosu açılışlarını birbiri ardına gerçekleştiren CHP'de, bugün Seferihisar Seçim Bürosunun açılışı miting havasında geçti.

ft1hklkxoaeccxs.jpeg

Açılışta CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, milletvekili adayları ve belediye başkanları yer aldı. Konak BelediyeBaşkanı Abdül Batur da, açılışta yer aldı.

ft1hkljwaaas-m7.jpeg

Coşkulu açılış törenine dair bir açıklama yapan Batur şunları aktardı; "Millet İttifakı’nın Urla ve ardından Seferihisar seçim ofislerinin açılışını milletvekili adaylarımız, büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, il başkanımız ve ilçe başkanlarımızın da yer aldığı kalabalık bir katılımla gerçekleştirdik. 14 Mayıs’a kadar tüm gücümüzle sahada olacağız, ilk turda zafere ulaşacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.