Başkan Bezircilioğlu saha çalışmasında: Menderes 'İYİ' olacak'

Başkan Bezircilioğlu saha çalışmasında: Menderes 'İYİ' olacak'

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, saha çalışmaları kapsamında Menderes’i ziyaret etti.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fikret Mısırlı ve İl yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Menderes İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Heyeti, İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas ve ilçe yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

3-001.jpg

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İYİ Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas, İl Başkanlığı ile koordineli çalışmaları sonucunda Menderes’te İyi Parti olarak çok önemli bir yerde olduklarını ve üye sayısının her geçen gün katlanarak artığını belirtti.

Başkan Makas, 14 Mayıs seçimlerinde Menderes’te İYİ Partinin çok yüksek oy alacağını ifade ederek şunları kaydetti: “Önümüzdeki Genel seçimlerin ne denli önemli olduğunun farkındayız. Bu bilinçle, ilçe yönetimimiz ve 44 mahalle temsilcimizle birlikte koordineli şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız enerji gösteriyor ki, 14 Mayıs’ta kazanan Millet olacak!”

1.jpg

Başkan Makas, Genel seçimlerden sonra alacakları başarının ardından, yerel seçimlere yönelik çalışmalarının da devam edeceğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “15 Mayıs sabahında inanıyorum ki ülkemiz yepyeni iyi bir sabaha uyanacak. Ancak yakaladığımız bu başarının ardından bizim işimiz bitmeyecek ve yerelde de tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Menderesimizde partimize karşı geri dönüşler oldukça güzel ve her kesimden, her yaştan hemşehrimiz partimize üye olarak gücümüze güç katıyor. Bu da bizi gösteriyor ki, önümüzdeki seçimlerde, Menderes İyi olacak, İzmir İyi olacak, Türkiye olacak!”

2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.