Başkan Çalkaya gaziler onuruna yemek düzenledi

Başkan Çalkaya gaziler onuruna yemek düzenledi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanı verildiği gün olan ve Gaziler Günü ilan edilen 19 Eylül, Balçova'da gaziler ile kutlandı.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, ilçede gelenek haline gelen 19 Eylül Gaziler Günü kutlaması için ilçede yaşayan gaziler ve aileleri onuruna yemek düzenledi. Meclis üyeleri ile birlikte yemeğe gelen tüm konuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Fatma Çalkaya, gazilerin çocuk ve torunlarıyla da sohbet etti.

Gaziler Günü'nde konuşma yapan Başkan Çalkaya, "Sizler vatanın savunması için vücudunuzun bir parçasını verdiniz. Canınızı hiçe sayarak ülkemizin bütünlüğünü savundunuz. Bu ülkeyi ayakta tutan da Sizlerdeki cesaret ve vatan sevgisidir. Balçova Belediyesi sadece bir gün değil hayatınızın her anında sizlerin emrindedir" diye konuştu.

aw420699-03.jpg

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Orhan Aydın ise Başkan Çalkaya’ya çiçek vererek teşekkür etti ve “Balçova Belediyesi yıllardır her hafta ilçemizdeki tüm gazileri arayarak bir isteklerinin olup olmadığını soruyor. Bu uygulamanın Türkiye’de başka bir yerde olduğunu zannetmiyorum. Bizlere gösterdiğiniz ilgiden ve verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

aw420699-02.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.