Başkan Çalkaya koltuğunu Kayra Münir Yoldaş'a bıraktı!

Başkan Çalkaya koltuğunu Kayra Münir Yoldaş'a bıraktı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Balçova Belediye Başkanlığı makamını devralan Kayra Münir Yoldaş, çevre konusunda herkesin duyarlı olmasını istedi. 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kamu kurumlarında çocuk başkanlar bir günlüğüne makam koltuklarına oturdu. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’nın koltuğunu bir günlüğüne devralan 80. Yıl Orhangazi İ.Ö.O. 4. Sınıf öğrencisi Kayra Münir Yoldaş, çocuklar ile ilgili yatırımların artarak devam etmesini istedi. Yeşil alanların artırılmasını isteyen Kayra Münir Yoldaş “Çevre ile ilgili çok çalışılmasını istiyorum. Yeşil alanların artırılmasını ve okulların etrafında tehlikeli araç süren sürücülerin uyarılmasını” dedi. 

Küçük Başkanın istekleri ile tek tek ilgilenen Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ise “Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği çocuklarımız için hepimizin sorumluluğu var. Merkezi Hükümet, biz yerel yöneticiler, eğitimciler ve veliler el birliği ile çalışarak çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmakla görevliyiz. Biz Balçova’da bunun için çok çalışacağız. Onlar için hem oyun alanları hem de yeni aktivite alanları çalışmalarımız var” diye konuştu. Başkan Fatma Çalkaya daha sonra Küçük Başkana bir nutuk ve çeşitli hediyeler verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.