Başkan Çalkaya ve CHP'li Böke emekçi kadınlar ile buluştu

Başkan Çalkaya ve CHP'li Böke emekçi kadınlar ile buluştu

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve CHP'li Selin Sayek Böke, Balçova Belediyesi Semtevi'nde, emekçi kadınların istek, şikayet ve önerini dinledi.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile birlikte Balçova Belediyesi'nin kadınlar için meslek edindirme hizmeti sağlanması amacıyla oluşturduğu semtevlerini ziyaret etti. Burada emekçi kadınlar ile bir araya gelen Başkan Çalkaya ve CHP'li Böke, kadınların eğitimde fırsat eşitsizliği ve istihdamdaki kadın eksikliğine ilişkin şikayetlerini dinleyerek gerekli notları aldılar.

selinsayekkbal1.jpg

"Kadınların gücü her değişimin kapısı açar" diyerek tüm katılımcı emekçi kadınlara teşekkürlerini sunan Başkan Çalkaya, "İşte biz Balçova'yı bu güzel mozaik ile birlikte yönetiyoruz. Belediye hizmetlerinin herkese, eşit bir şekilde dağıtılması için aile gibi mücadele ediyoruz. Bir yandan ilçemiz için hayatı kolaylaştıracak yeni yatırımlar yapıyor, diğer yandan da zor hayat şartlarında ayakta kalmaya çalışan dezavantajlı vatandaşlarımıza bu ilçenin seçilmiş iradeleri ile ortak akıl üretip, destek oluyoruz." ifadelerini kullandı.

e-ahljdx0asubpz.jpg

CHP'li Böke, "Bu sistemin değişmesi için ortak akıla ve demokrasiye ihtiyacımız var. Bizlerin vergisiyle toplanan ve harcanan paraların nereye gittiğini bilmemiz demokrasinin gereğidir. Hesap sormak intikam değil, demokrasinin temelidir." ifadelerini kullandı. Tüm Balçova'nın temsil edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Böke, "Bu temsiliyeti güvence altına alan ve bu ortak akıla önem veren sayın belediye başkanıma, il başkanıma ve il yöneticilerime teşekkür ederim. Bu birliktelik aslında karamsarlığın değil, umudun göstergesidir." açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.