Başkan Çalkaya'dan çevreci miniklere geri dönüşüm teşekkürü

Başkan Çalkaya'dan çevreci miniklere geri dönüşüm teşekkürü

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, en fazla ambalaj atığı toplayan Sacide Ayaz İlk ve Ortaöğretim Okulu öğrencilerine teşekkür etti.

MEDYA EGE - 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında birçok belediye, vatandaşlarda farkındalık geliştirecek çalışmalara imza attı.

fx3p912waauyokj.jpg

Balçova Belediyesi de ilçedeki okullarda öğrencilerde geri dönüşümü teşvik etmek için atık toplama yarışması düzenledi. Yarışmada Sacide Ayaz İlk ve Ortaöğretim Okulu, en fazla ambalaj atığı toplayan okul oldu.

155676.jpg

Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla öğrencileri tebrik ederek "Okulumuza duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Çalkaya şunları aktardı; "5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında; geri dönüşümün doğaya olan katkısını vurgulamak için ilçemizde düzenlediğimiz en çok ambalaj atığını veren okulumuz. Sacide Ayaz İlk ve Ortaöğretim okulumuzu oldu. Çevre Birimimizdeki arkadaşlarımız okullarımızı ziyaret edip öğrencilerimizle bir araya geldi. Okulumuza duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz. Temiz ve sürdürülebilir bir dünya için tüm vatandaşlarımızı bu bilince davet ediyoruz. Dünya Çevre Günümüz kutlu olsun."

fx3p914xoamjnuc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.