Başkan Çelik: Her zaman birlikte olacak birlikte yöneteceğiz!

Başkan Çelik: Her zaman birlikte olacak birlikte yöneteceğiz!

Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, pazaryeri esnafıyla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Çelik, “Her zaman birlikte olacak birlikte yöneteceğiz!” dedi.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, seçimlerin ardından tekrardan sahaya inerek pazaryeri esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Çelik, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Çelik, paylaşımında “Kapalı Pazaryeri’nde esnafımız ve komşularımızla bir araya geldik. Söz verdiğim gibi; her zaman birlikte olacak, birlikte yöneteceğiz” notunu düştü.

1.jpeg

2.jpeg

Başkan Çelik, ardından Türk Polis Teşkilatı’nın 179’uncu yıl dönümü kutlamalarına katıldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Çelik, “Türk Polis Teşkilatı’mızın 179’uncu kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası için Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma programına katıldık. Milletimizin güvenliği için çalışan polislerimizin; Polis Haftası’nı ve Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

3.jpeg

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.