Başkan Cemil Tugay, gaziler ile bayramlaştı

Başkan Cemil Tugay, gaziler ile bayramlaştı

Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret ederek, gazilerin Kurban Bayramı'nı kutlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Bu vatan uğruna can pahasına mücadele eden, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi anıyoruz" dedi.

Nilda Altın Okay- Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret etti. Muharip gazilerinin Kurban Bayramı'nı kutlayan Başkan Tugay, "Tüm gazilerimizin, kıymetli ailelerinin ve şehit ailelerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum" dedi.

fxeevakxeamzi48.jpg

Başkan Tugay, ziyarete ilişkin paylaşımında "Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret ettik; saygıdeğer muharip gazilerimizin Kurban Bayramı’nı kutladık. Muharip gazilerimizle yıl içerisinde birçok kez bir araya gelerek sohbet etme şansına erişiyoruz; bu vatan uğruna can pahasına mücadele eden, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi anıyoruz. Bu vesileyle tüm gazilerimizin, kıymetli ailelerinin ve şehit ailelerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum" ifadelerini kullandı.

fxeeuvgwaaqvnuh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.